Self-assessment

1azelfevaluatie.pngEen unieke kans voor het management om zonder consultancy een "foto" te verkrijgen van de organisatie / onderneming / afdeling zodat je weet: " In welke ontwikkelingsfase bevindt de organisatie zich op dit ogenblik? ”.

HOE WERKT HET

 1. Duidt een coördinator voor dit self-assessment.
  De coördinator is contactpersoon voor EHBM en zal het Sterkte-Zwakte rapport ontvangen.
 2. De coördinator vult een contact formulier in om EHBM de nodige informatie te verstrekken voor het uitvoeren van een self-assessment. 
 3. Hierna nodigt de coördinator maximaal 6 medewerkers (sleutelfiguren) uit om deel te nemen aan het self-assessment: 
  Elke deelnemer dient zich:
  - te registreren via deze LINK;
  - en krijgt
   vervolgens via zijn email account een URL link toegezonden
     om het self-assessment uit te voeren.
  - deze URL link is maar éénmaal geldig.
 4. De uitvoerder vult na de eerste pagina:
  - de groepsnaam en naam van de coördinator in;
  - en voert vervolgens de bevraging uit zonder onderbreking;
  - de duurtijd is ongeveer 30 min;
  - de browser mag niet gesloten voor het einde van de bevraging.
 5. Nadat iedereen de bevraging heeft uitgevoerd (EHBM volgt dit op), wordt de coördinator uitgenodigd de rapportkosten € 500,00 (excl BTW) over te schrijven op rekening van: 
  EHBM office, Dijkstraat 27, 3550 Heusden-Zolder (België)
  ARGENTA  IBAN: BE37 9792 4745 9028 --- BIC ARSPBE22
  met referentie vermelding de groepsnaam.
 6. Na ontvangst van de betaling verstuurt EHBM het PDF rapport naar het email adres van de coördinator met het voldane factuur.

INFORMATIE

Na vele jaren studie en uittesten van diverse managementmodellen heeft mij geïnspireerd deze neutrale pragmatische tool te ontwikkelen die eender wie moet toelaten in korte tijd, zonder dat hiervoor enige voorkennis is vereist, een strategisch sterkte-zwakte beeld te verkrijgen van de organisatie / onderneming / afdeling. 

De systematiek en informatiegaring die men door dit self-assessment verkrijgt is helder, duidelijk en to the point. Een grafiek toont in één oogopslag waar je je op dit ogenblik bevind en zal helpen om strategische prioriteiten te kunnen bepalen. De verbeterpunten liggen op een gestructureerde manier in het rapport voor het grijpen. Ervaring leert dat deze manier van self-assessment veel capaciteit en budget doet besparen ten voordele van de werkelijke uitwerking van de strategische verbeterpunten (prioriteiten). 

Ik nodig alle leiders en managers uit organisatiecoach te zijn, te worden en te blijven om de organisatie / onderneming verder te ontwikkelen voor nog betere resultaten. Ongetwijfeld zal dit meer arbeidsvreugde voor jezelf alsook op de werkvloer creëren.

Deze self-assessment tool is onderdeel van fase 1 in het ontwikkelingsmodel 'The way of managing life'. Het is in de praktijk reeds dikwijls toegepast, lees onze referenties.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact.