Waarom

Je goed in je vel voelen en kwaliteit in het leven hebben wil iedereen. Het gebeurt wel eens dat men een moeilijk moment in het leven of de werkomgeving ervaart. In zulke situaties heb je soms behoefte aan reflectie om de kracht te bevorderen door te:

homesite.jpg

STIMULEREN -> MOTIVEREN -> ENTHOUSIASMEREN

Leven in het "hier en nu", bewust leven en thuis zijn in jezelf, zijn kenmerken van diegene die de leiding in hun eigen leven hebben. Je manier van zijn en handelen wordt door gevoelens van eigenwaarde en vertrouwen gedragen. Intuïtief verenigd zijn met 'innerlijke leiding' zorgt ervoor dat je je gaat herinneren wie je in je diepste wezen bent. Angstgevoelens kunnen twijfels veroorzaken met de vraag wat hierna, psychosociaal is dit moeilijk te verwerken. Zou spiritueel mediteren een hulpmiddel kunnen zijn, op individueel vlak kan dit best een meerwaarde kunnen zijn.

Als je bewust wordt van je innerlijk stem, kan dat een grote rust en innerlijke tevredenheid geven. Neem leiding in je leven door de mentale weerbaarheid te verbeteren. 
Als vertrouwenspersoon (of zoals gezegd life coach) ben ik een neutraal spiegelbeeld om datgene te doorprikken dat in het verleden minder goed is verlopen en om die ruggensteun te bieden die noodzakelijk is door je te stimuleren, motiveren en enthousiasmeren om daadwerkelijke stappen te nemen om dat te bereiken wat je graag wilt.

Lees meer over oorzaken, werkwijze, methodieken,  meerwaarde en ethische code die aangereikt worden.