Ondersteuning

Met Virtual Network Computing, kortweg VNC genaamd bieden wij online ondersteuning.

De enige manier om computerproblemen eenvoudig en snel te verhelpen, is toegang tot het systeem hebben. Dat is makkelijk als de pc in de buurt staat, maar als we iemand op afstand willen helpen, verzandt het meestal in lange telefoongesprekken. Met RemotePass Access is dit probleem te omzeilen.

Virtual Network Computing (VNC) is een manier om het bureaublad van een computer te delen, met behulp van het (Remote Frame Buffer - RBF) protocol, hiermee kan een andere computer op afstand worden beheerd. Het verstuurt de toetsaanslagen en muisbewegingen van een computer naar een andere machine. Het beeld wordt de andere richting opgestuurd, via een computerwerk.

Als iemand contact met ons opneemt dat er een probleem is, zullen wij de nodige instructies geven om verbinding te leggen. Er wordt een klein programma geïnstalleerd op uw PC om verbinding te kunnen leggen. Vervolgens zal toestemming gevraagd worden of we binnen mogen op uw PC, alleen mogen kijken of complete controle krijgen. In de laatste twee gevallen krijgen we de desktop van de gebruiker te zien op ons eigen systeem.

Je zal alles kunnen volgen wat we uitvoeren. Vooraleer we iets veranderen zal eerst toestemming gevraagd worden.

WIJ GARANDEREN DE VERTROUWELIJK VAN UW GEGEVENS EN ZULLEN NOOIT DOWNLOADS UITVOEREN ZONDER TOESTEMMING.

Neem vrijblijvend  contact voor meer informatie.