Online zelf-evaluatie uitvoeren

Een unieke kans voor het management is een doorlichting zelf te doen binnen de eigen organisatie / onderneming / afdeling, zonder pottenkijkers. 

Na vele jaren studie en uittesten van diverse managementmodellen heeft mij geïnspireerd een pragmatische neutrale online tool te ontwikkelen die eender wie moet toelaten in korte tijd, zonder dat hiervoor enige voorkennis is vereist, een strategisch sterkte-zwakte beeld te krijgen van de organisatie / onderneming / afdeling. 

De systematiek en informatiegaring die men door deze zelf-evaluatie verkrijgt is helder, duidelijk en to the point. Een grafiek toont in één oogopslag waar je je op dit ogenblik bevind en zal helpen om strategische prioriteiten te kunnen bepalen. De verbeterpunten liggen op een gestructureerde manier voor het grijpen. Ervaring leert dat deze manier van zelf-evaluatie veel capaciteit en budget doet besparen ten voordele van de werkelijke uitwerking van de strategische verbeterpunten (prioriteiten). 

Ik nodig alle leiders en managers uit organisatiecoach te zijn, te worden en te blijven om de organisatie / onderneming verder te ontwikkelen voor nog betere resultaten. Ongetwijfeld zal dit meer arbeidsvreugde voor jezelf en de werkvloer creëren.

Deze zelf-evaluatie tool is onderdeel van fase 1 in het ontwikkelingsmodel 'The way of managing life'. Het is in de praktijk al reeds dikwijls toegepast, lees referenties.

Voor meer informatie neem vrijblijvend contact.